Miky píše:
Ahoj Topole, přihláška je strašná. Ani to nebudu nazývat přihláškou. Pokud se pamatuju dobře, tak jsi u Pytlíků byl už jaksi několikrát, tuším že 3x. A vždy jsi bez jediného slova přestal hrát. Pokud si něco napsal na mapě, je to sice hezký ale je dost možný, že to nikdo nečetl. Proto jsme vždy měli na foru sekci "Omluvenky".
Pokud by Zag začal hrát může kdykoliv..Přeci jen je to člen a pro něj platí jiný pravidla než pro adepty. A Zag byl vždy natolik slušnej, že nám o sobě dal vědět..a dokonce se občas na mapě i ukáže.
Osobně si myslím, že je lepší hráče nemít vůbec než třeba jen na 14 dní..Z minulosti Tvoje působení na naší mapě nedělalo dobrotu..Neustále si někoho poučoval..S někým ses hádal atp..A pochybuju, že to bylo kvůli ambicím.. Ale dejme tomu, že už jsi z toho vyrostl..Z Tvých charů si pamatuju jen čorku humana... Jaký char bys u nás chtěl hrát? Máš je všechny řádně vybaveny?
Cau Miky

,
vim, ze jsi me nikdy nemel rad a i chapu proc. Kazdopadne vez, ze jsem ted starsi a nehodlam uz nikoho poucovat. Smeruji ted svou energii do sve prace. Ver tomu ze pokud jsem se na mape s nekym hadal (coz si v podstate krom nasich drobnych rozepri nejak moc nepamatuju), tak prave kvuli ambicim. Mel jsem jak PvP tak PvM ambice a Pytlici na muj tehdejsi vkus k teto problematice pristupovali vzdy dost laxne, coz me iritovalo. Nu tyto ambice uz nemam, takze mi i odpada duvod se s nekym dohadovat. Uprimne, vynalozim ted tolik usili v praci, ze doma u pocitace uz se nechci s nikym hadat o nicem

.
Jinak jak jsem už objasnil výše, pamatuješ si trošku jinak. U pytlíků na mapě jsem byl 2x. Jednou jako Weirdak ktery doplnoval dungy. Jednou jako adept, ktery prestal hrat kvuli osobnimu zivotu. Jako adept(ex) mam na forum omezeny pristup a omluvenky tam nemam. Pokud jsem v historii mel, tak se - pokud to pomuze - omlouvam ted dodatecne.
K prihlasce -> necekal jsem ze s mym comebackem budou takove opletacky, tak jsem tomu moc nedal. Snad jsem tu v diskuzich uz objasnil vse dalsi podstatne.
K postavam odpovidam Mirovi nize

.
Mirqo píše:
Zoznam postav je urcite dolezity.
Ocividne je tvoja hlavna postava rogue. Rogua na dakom rozumnom levly ma vpodstate kazdy a mame stabilnych roguov, ktorych bravame do dungov. Viac ako 2 roguov do dungov vpodstate neberieme.
Ako by si reagoval, keby pre teba do tazsich dungov nebolo miesto?
Co ine by si chcel hrat?
Ahoj Miro

, vyzkusajte niekedy viac ako 2 corky do dungu, pokud hraci corek niesu telata, tak mozete byt prekvapeni ake tempo v dungu chytnete

. Jednou jsme byli v peti corkach C1 a byla to fakt rychlost

.
Jinak jde asi o duvod, proc by pro me nebylo misto. Kdyby pro me nebylo misto jen proto, ze jsem corka, asi by me to mrzelo, protoze to neni duvod. Corek muze byt v parte klidne 7.... Co ine by som chcel hrat, no corku som hraval najviac, preto mam dve, ale kludne budu hravat cokolvek ine, je mi to celkem jedno. Chci si na endoru hrat, nie resit blbosti. Problem s jinymi postavami je, ze je musim nejdriv vybavit a dolevlit (a natrenovat), ale zkusenost je takova, ze jak se nejaka postava hraje, tak se na nu nejake vybaveni sezene celkem rychlo.