Ahoj
Jmenuji se David, je mi 28 let a pocházím z Pardubic, kde i bydlím. Pracuji jako zdravotník v nemocnici. Možná to ke mně tak nějak patří, a proto hraju rád healera

S UO jsem se seznámil přibližně v roce 2002, jako můj brácha Jarda, a také jsem hrál na serveru Dark Paradise. Na DP jsem hrál více než 5 let a byl členem PvP guildy Blackthorn Followers s postavou jménem Armir (Cleric). Měl jsem ještě válečníka Salamandera, ale to byl jen takový sekundární charakter.
Na Endoru jsem začal na popud kamaráda Jonáše po několikaleté pauze s Ultimou. Před velkým návratem k UO (na Endor) bylo pár pokusů, ať už na DP, Manawydanu či Kelevaru. Ovšem nebylo to ono.
Na Endoru hraju zhruba rok a půl a uvědomuji si, že už nejsem žádná elita

ale rád bych to změnil.
Momentálně mám postavu Armira - Priest lvl 25
Je to moje jediná postava a rád bych se jí věnoval a dotáhl u ní svůj priestovský skill na maximum

, ale když bude třeba, klidně bych zkusil třeba berserka.
Jinak co se týče guildy Veil, ve které jsem působil pár týdnu, asi už to bylo vysvětleno od mých společníků.
K vám se chci přihlásit hlavně proto, že jste férový, aktivní a slyšel jsem o vás, že patří k těm nejlepším hráčům na serveru. A rád bych vás poznal osobně a i se od vás něco přiučil

Časově to mám kvůli práci trochu komplikované, ale vždy se to dá zařídit tak, aby se parta sešla a vyrazila za dobrodružstvím.
Jen ještě okrajově o mě: mám rád motorismus, knížky a počítačové hry všeho druhu

Když pominu drobný hazard, kdy jsi jdu hodit nějaký ten zlaťák na ruletu do Harbour City, tak bych řekl, že jsem slušný hráč

ICQ - 663525104