Zdravím všechny známé i neznámé.
1. Jméno v realu, věk, místo bydliště Jmenuji se Tomáš, je mi 31 let a bydlím odjakživa v Liberci.
2. Jména všech postav a jejich levely, u craftů popřípadě skilly Maashi (merk) 40
Sirath (drujd) 33
Shana (priest) 30/37
Douda (ranger) taming 90
Chikako Naomi (heretik) 24
Daily (berk) 22
Jessica Fletcher (rogue) 23
Jasmine (craft) tailoring,alchemy
Pejloska (craft) blacksmity
3. Důvod, proč se k nám hlásíte, čím jsme zaujali atd.Chtěl bych si občas zahrát s pohodovými lidmy. Podle toho co mi říkal Filip je u vás zrovna spousta takových. Někteří si mě určitě pamatují moc dobře a věřím že na mě mají jen kladné vzpomínky.
4. Zkušenosti na ultimě Zkušenosti nějaké určitě mám, jen možná bude třeba je trochu oprášit. Hrál jsem vlastně jen PvM. PvP jsem občas zkusil jen tak z hecu a dopočtu a teda nejsem vůbec žádnej expert. Některé postavy mám společně s Filipem. Jinak mercek je od 0 muj. Drujda jsem dostal od Kitika na 24ce. Priesta jsme dostaly asi na 12.lvlu a s Fildou vyexpily. Já mu beztak naexpil víc protože on hrozně dlouho nehrál. Douda je prostě jen tamer. Heretik je od 0 můj. Berka a čorku jsem sice nezakládal ale taky jsem je expil já. Krafty jsem taky nezakládal ale značnou měrou jsem se podílel na jejich skillování.
-> předchozí shardy, na kterých jste působili + délku působení (kde, kdy, jak dlouho, s jakou postavou atd.) Jooo asi před 18ti lety jsem si v internetový kavarně založil rangera ICEMANA na darkparadise a hrál ho možná měsíc a pak nevím co se s ním stalo..
-> dále zkušenosti s PvP a PvMTak na tohle už jsem asi odpověděl vejš.
5. Pokud jste hráli na Endoru, tak uveďte předchozí guildy, ve kterých jste působili a uveďte důvod odchodu z ní Moje jediná guilda byla GoE. Jakože později jsme už jen držely stone z principu. Důvod odchodu je rozpad guildy a vlastně i rozpad Husitů. Prostě už nás to asi nebralo tolik jak by mělo. S Husitama jsem byl dvakrát na srazu a musím říct že paráda hodně vydařené setkání to byly.
(všechno se dá dohledat ) - pokud jste neměli na Endoru předchozí guildu, tak tento bod nechte prázdný6. Záliby, zájmy, koníčky...všechno možný Jsem takovej, řeklbych přírodní typ. Když už si najdu čas se vydat kamkoli do přírody tak jsem nejšťastnější člověk . Jenže bohužel v dnešní uspěchaný době a věčný honbě za chechtákama se mi toho času na tyhle výlety moc nedostává. Koníčky bych uvedl jako třeba horolezení (málo času), inline brusle (více času).
7. uvést své ICQ, Fotka - buď hodit sem, nebo poslat Guild masterovi229067578 nevim jak sem mám vložit fotku ale na facebooku mě najdete. Kdyby jste měly jakýkoli otázky tak mě s nima neobtěžujte

samozřejmě trocha toho sarkasmu žeano.